Beste wijnliefhebbers, beste vrienden van RC Maasland-Lanklaar,

Al meer dan 30 jaar organiseert RC Maasland-Lanklaar wijndegustaties voor het goede doel. Dat wil zeggen dat onze Rotaryclub over tonnen ervaring beschikt als het er op aankomt een gevarieerde en evenwichtige wijnselectie aan wijnliefhebbers en vrienden van RC Maasland-Lanklaar te presenteren.

Ook dit najaar bieden wij u een wijnselectie van 50 wijnen aan, geselecteerd op basis van uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen en in iedere prijsklasse het beste dat de markt te bieden heeft.
Wij willen u graag uitnodigen om zelf de test te doen!
U geniet van verschillende heerlijke gerechtjes aan tafel geserveerd, van een schitterende wijndegustatie (50 wijnen uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, België …), een leerrijke quiz met voor de top drie een schitterende magnum wijnfles en een dit alles in een schitterende ambiance.

– Datum donderdag 13 oktober 2022 19h00
– Lokatie Traiteur Jaeken Rijksweg 770 3650 Dilsen-Stokkem
– Toegangstickets moeten op voorhand gereserveerd worden (€25). U kan een vriend bij RC Maasland-Lanklaar aanspreken, een reservatie aanvragen op het nummer 0475/474041 of via het e-mail adres rotarywijnactie@gmail.com. Betaling kan gebeuren op het rekeningnummer van RC Maasland-Lanklaar BE36 0682 4266 0681. Tickets worden dan ter beschikking gehouden aan de toegang.

Onze leuze is al jaren de volgende:
“Kwaliteit en finesse voor de juiste prijs en elk budget”

Wijnselectie
Bestelformulier
Bestelformulier afdrukken

Bestellen kan tot 15 november 2022. U ontvangt dan een rekening/factuur. De bestelling kan afgehaald worden bij NV van de Boel Dakwerken, Boslaan 29, 3650 Dilsen-Stokkem (Lanklaar) op zaterdag 26 november 2022 tussen 10h en 12h.

Wij danken u in naam van velen voor uw steun en wensen u al het goede en het plezier van een goed glas wijn toe.