Laden Vergaderingen
Dit event is voorbij.

Helaas nog steeds geen vergadering vandaag in onze vertrouwde Beau Séjour, als alternatief gaan we vanavond de virtuele toer op: zie hiervoor de uitnodiging die eerder deze week per mail werd verstuurd.

Beste vrienden,

Het hoeft geen betoog: het Rotary jaar 2019-2020 is geen gewoon jaar en zal voor eeuwig de geschiedenis ingaan als het Jaar van het Covid-19 virus. Onze laatste avondvergadering is ondertussen alweer 2 maanden geleden, en we dachten dat het misschien wel leuk zou zijn om elkaar nog eens te horen en/of te zien. Daarom nodigen onze voorzitters Filip en Ivo jullie uit voor een informeel en virtueel aperitief gesprek, aanstaande donderdag om 20.00hr.
Hierbij alvast een aantal bijzonderheden:

• We nodigen jullie uit om in te bellen via Skype. Dit kan via deze link: https://join.skype.com/fcJnMlTtvQGI
  • Een instructie om in te bellen vinden jullie onderaan deze mail.
  • Om te kunnen anticiperen op eventuele technische problemen vragen we om in te bellen rond 19.45hr zodat we om 20.00hr kunnen starten.
  • Om e.e.a. in goede banen te leiden hebben we gedacht aan volgende agenda:
    • Introductie door protocol en afspraken om vergadering vlot te laten verlopen.
    • Woordje van onze voorzitters
    • Stand van zaken Berlijn-reis
    • “Ronde Tafel”: uitwisseling van Corona ervaringen door alle aanwezigen
    • Zijn er leden met specifieke agenda voorstellen, dan graag even een seintje
  • Mondmaskers en/of smoking mogen maar zijn niet verplicht 😉
  • Het bij de hand hebben van een aperitief (naar keuze) is daarentegen wel een “must”.🍷
  • Als jullie meedoen zou het fijn zijn om misschien kort even via reply te bevestigen, maar dit is uiteraard vrijblijvend.

We hopen met dit initiatief jullie nog eens allemaal terug te zien, dit in afwachting tot een verdere versoepeling van de maatregelen waardoor we hopelijk weer snel bij Stefan van de BS terecht kunnen.

Zoals beloofd hierbij nog enkele instructies om via Skype in te bellen:

• Open de link en klik op “Deelnemen als gast”
  • Voer uw naam in en klik op deelnemen.
  • Jullie komen dan in de virtuele meeting room terecht, klik rechtsboven op “oproep starten”
  • Kijk voor jullie inbellen even na in de algemene instellingen van jullie PC of jullie microfoon en luidsprekers zijn ingeschakeld, dit durft de eerste keer nog al eens voor problemen zorgen 😉.

We hopen om donderdag met jullie allemaal virtueel te kunnen aperitieven, tot dan!