Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

RC LANAKEN – MAASLAND nodigt ons uit op haar eerste vergadering van 2019.

Zij beginnen het nieuwe jaar op 10.01.2019 met vuurwerk : Frederik IMBO (Vlaamse acteur, mediatrainer en presentator) zal ons op humoristische wijze  onderhouden over “communicatie” met zijn voorstelling “Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond”

Communicatie anders bekeken

We hebben 2 oren en slechts 1 mond. En daar is een reden voor: om twee keer zoveel te luisteren als te spreken. Want door te luisteren sta je open voor je gesprekspartner. Een goede luisteraar is goud waard. Maar je vervult niet altijd de rol van ontvanger. Ook als zender ga je best optimaal in dialoog met de ander. Uitdrukken wat je precies bedoelt en assertief zijn zonder agressief over te komen, is een uitdaging. Want daar komt best veel bij kijken: intonatie, volume, ritme, stiltes, houding, gebaren en oogcontact.

Leer jezelf kennen

Tijdens ‘Waarom we 2 oren hebben, en slechts één mond’ wordt je een spiegel voorgehouden en ga je de confrontatie aan met je eigen communicatiestijl. Met verrassende en herkenbare voorbeelden en heel wat praktische handvaten, til je jouw communicatiestijl naar een hoger niveau.

 

De vergadering gaat door in  La Butte aux Bois te Lanaken.

Ontvangst is voorzien vanaf 19u30

Deel Dit Bericht, Kies Jouw Platform!