Laden Vergaderingen
Dit event is voorbij.

Vanavond nodigen wij jullie uit op een initiatief van onze commissie “Internationaal”, hierbij alvast een woordje uitleg van de voorzitter van deze commissie, Carlo:

Beste Rotary vriendinnen en vrienden,

De commissie internationaal van onze club was tot nu enkel actief als vertegenwoordiging van onze club bij een bestuurswissel en bij speciale gelegenheden van onze partnerclubs.

Voor dit jaar hebben wij ons voorgenomen om onze relatie met deze clubs meer te verdiepen en elkaar zo beter te leren kennen. De partnerclubs staan hier volledig achter en willen meewerken aan deze Rotary gedachte.

Daarom hebben wij gepland om samen met RC Roermond en RC Heinsberg een eenvoudige activiteit te doen: “wij bezoeken “de Steenakker”, de wijngaard en de bottelarij van Jean Mostert in Leut met een proeverij van 5 wijnen aan de prijs van €.12,- per persoon.  Deze avond wordt afgesloten door een avondmaal in de Beauséjour.”

Dit is gepland voor “woensdag 14 augustus 2019 om 18.30 h”.

Waarom op woensdag? Donderdag 15 augustus is een feestdag, dus voor onze club geen vergadering. Woensdag 14 augustus is voor zowel Roermond als voor Heinsberg een vergaderdag waarbij zij geen speciale activiteiten gepland hebben. Deze avond zou voor de drie clubs ideaal zijn om iets samen te doen.

Wij weten uiteraard dat vele leden dan een verlengd weekend plannen maar durven toch vragen om een kleine inspanning te willen doen om deze eerste samenkomst van de drie partnerclubs te laten slagen.

Ergens moet de eerste stap gezet worden om een jaarlijks vergadermoment samen te kunnen organiseren.

Van harte dank om hieraan jouw steun te willen geven!

.

Met vriendelijke groeten,