Laden Vergaderingen

Van 7 tot en met 25 juli vindt de zesde editie van Europe for Europe plaats.
Dit tweejaarlijks event wordt georganiseerd door 9 Rotary-clubs, afkomstig uit de 6 landen die de stichtende leden waren van de Europese Unie, destijds de Europese Gemeenschap voor
Kolen en Staal (EGKS).
Mochten jullie het vergeten zijn:  het is Italië, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en België.

Per Europese lidstaat neemt één jongere deel aan een rondreis doorheen deze 6 landen.
Het Belgische luik zal georganiseerd worden door Rotary Maaseik i.s.m. Rotary Maasland-Lanklaar.

Op dinsdag 17 juli om 11 uur worden we op het stadhuis te Maaseik officieel verwelkomd door de burgemeester en volgt een toespraak en receptie.
De clubavond vindt diezelfde dag om 19u plaats in restaurant “De Leeuwerik” te Maaseik, Leeuwerikstraat 80.

Alle leden zijn uitgenodigd op deze clubavond maar moeten zich wel uiterlijk op 11 juli aanmelden.

Uiteraard zijn jullie ook welkom op de andere activiteiten !
Door gewoon aanwezig te zijn als begeleider of chauffeur te zijn, kunnen we er samen een mooie editie van maken.

Net zoals de vorige editie zou het mooi zijn als België weer één van de beste punten bij de jongeren scoort.

Eén reactie

1. mm