Laden Vergaderingen
Dit event is voorbij.

Beste vrienden

 

Hou u vast aan de takken van de bomen want het wordt een topavond!

Om 18u15 worden we opgewacht door Johan Jacobs, eigenaar van wijndomein Thilesna, in het Mariapark te Dilsen (langs Vivendum, Vissersstraat). 

Om 18u30 wandelen we naar de wijngaard (slechts enkele 100den meters, maar een veldweg, dus aangepast schoeisel). Aldaar krijgen we alvast heel wat uitleg. 

Om 19u15 worden we verwacht in de Bottelarij van Wijndomein Thilesna (schuin tegenover Vivendum, Watermolenstraat 8, Dilsen). Daar krijgen we een degustatie + uitleg over het bottelen dat deze week zal gebeuren. Opgelet: we krijgen een primeur!

Om 20u gaan we naar Beau Séjour voor het avondeten. Draag uw PHF want Marc Allard zal gespeld worden als 51ste lid van onze club. 

Het is daarenboven een feestelijke avond want één van onze stichtende leden is verjaard en zal ons extra verwennen. 

Met andere woorden, er zijn weinig redenen om niet te komen. Kan u niet van bij aanvang aanwezig zijn? Kom dan ofwel om 19u15 naar Thilesna (Watermolenstraat 8, Dilsen) of om 20u naar de Beau Séjour. 

 

Ben je er niet van bij aanvang bij, geef dan even een reactie hieronder of aan de secretaris zodat we het een beetje kunnen opvolgen.